En statssnylter forsøger at ødelægge Mandibil´s sommerferie

Ikke så snart er en ubehagelig samtale med én af snylter-ormene i Statsforvaltningen (læs: “Enlig mor beskyttelsen”) overstået, så bliver der indkaldt til et nyt møde af en anden stats-snylter i “kommunen”, der er “bekymret” for min datter, da de har fået en “anmeldelse” fra Statsforvaltningen. Nu var jeg så, så heldig, at børnenes ex-mor, ikke kunne den dag, så det er blevet udsat. Det var nok ikke blevet set på med venlig øjne, hvis jeg allernådigst havde bedt om det. Det lykkedes mig, på trods af ligegyldighed overfor argumentet “sommerferie med mine børn”, at få en ny dato på den anden side af ferie ugerne.

Med ref. til tidligere artikel der viser sandheden om nævnte samtale hos Statsforkvaklingen (http://mandibil.com/mandibil-bliver-truet-med-vold-af-en-stats-snog/)

 

og så er den sendt videre i “systemet” …

 

 

Da jeg i øvrigt spurgte om de vil betale for min løn, hvis jeg blev tvunget til at deltage i sådan et møde på en hverdag, så var svaret selvfølgelig nej. Som slave skal du da bare adlyde dine herskere og så må du jo undvære de penge du ellers skulle have tjent … og betale udgift til transport samt spilde tid du ellers kunne have brugt på børnene … for at slikke stats-snylterens militærstøvler der presser sig ned over din nakke.

Denne uge er den første siden juni 2016, at jeg har så meget som én dag alene med min søn. Ellers er jeg afskåret til kun at have kontakt med ham fredag eftermiddag til mandag morgen, hver anden uge, hvor jeg samtidig også har min datter (jeg har i øvrigt heller ikke hele dage alene med min datter, udover ved tilfældige helligdage der kommer og så sommerferien). “Enlig mor beskyttelsen” er villig til at få mig skudt, hvis jeg “tilraner” mig kontakt med min søn på dage hvor han skal i skole og hver anden weekend .. fordi jeg tilbageholdt ham fra hans specialskole (han har Downs Syndrom), efter en episode hvor han blev stukket med en kniv 1 cm fra sit ene øje. Efterfulgt af en løgn fra skolen om at “det var ikke en spids kniv men en rund kniv” … for så er det åbenbart helt fint at min forsvarsløse dreng risikerer et knivstikkeri der kan gøre ham permanent blind på et øje og samtidigt blev det brugt som løftestang af ex-moderen til at få nøjagtig den kontrol med min søn hun nu har (..hun er i øvrigt universitetets uddannet på feltet og har 10+ års erfaring indenfor psykisk- og fysisk arbejdsmiljø). Sikkerhed er vist kun noget “vi” interesserer os for ude blandt slaverne og de “slemme” kapitalister der udnytter dem. Der kan man få bøder på flere tusinde kroner for de mindste bagateller.

Det er i øvrigt forbløffende for mig, hvordan disse statssnyltere, må have en helt ufattelig indsigt og intuition omkring mit og mine børns liv, ve og vel, når de sådan uden at have mødt mig før eller have set mine børn overhovedet, ved lige nøjagtigt hvordan mine børn skal fordeles, hvordan de skal skoles, om de har det godt eller dårligt osv osv … på baggrund af en ensidig “samtale” på få minutter. Hvorfor “uddanner” man ikke bare alle forældre til denne indsigt, i stedet for at lade dem handle så “stupidt dumt” på egen hånd igen og igen så man er nødt til at true dem med vold for at de ikke “generer” deres egne børn og have tusindvis af bureaukrater siddende til at “regulere”.

Man kunne få den mistanke at det slet ikke er for hverken for børnene eller forældrenes skyld, men for at skabe job til alle dem der gerne vil leve af andres penge.Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

spred budskabet ...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *