State of the art ethereum tokens

Der er et sandt bombardement af kryptomarkedet med nye ethereum baserede tokens af enhver art. Det er helt sikkert at nogle af dem er meget løst baseret, for at sige det så pænt som muligt, men samtidig er der også nogle meget seriøse og ekstremt lovende tokens der lige er kommet på markedet.

Først og fremmest er der Veritaseum og Populous. Det er to fintech tokens der løser nogle opgaver i den finansielle verden, som kan spare brugere masser af penge i fremtiden. Derfor er der gode muligheder for at lave en mega god investering ved at være early adopter på disse tokens, lidt i samme stil som den gang bitcoin kostede 2 dollar pr coin.

Veritaseum er blockchain baseret (behøver man at sige det 🙂 ), P2P, financielt marked, der eliminerer banker og vekselerere.

Populous skaber en unik ny platform for invoicing af kontrakter der tilbyder en billigere og mere sikker måde at finansiere perioden mellem kontraktaftale og betaling for kontraktens udførsel.

Jeg vil dog ikke prøve at forklare dybere hvordan de fungerer (som om jeg kunne det i det hele taget) og hvilke opgaver de løser, men i stedet henvise til deres respektive white-paper og søge efter dem på youtube og få lidt forklaring og dan dit eget billede. VERI og PPL kan indtil videre kun erhverves på den decentrale Etherdelta børs. Jeg anbefaler på det kraftigste at man sætter sig nøjagtigt ind i hvordan den fungerer før man bruger den.

Senest er der kommet en yderligere spændende token på markedet der hedder Pillar. Hvad Pillar prøver at gøre er at samle alt overblik og betaling af mobile services i en simpel wallet løsning der gør det ekstremt nemt at betale for hvilken som helst service der kører mobilt hvorsomhelst i verden, at blive afviklet, uden endnu et login og/eller betalingsplatform.

Pillar tokens PLR, er så den valuta det hele handles i og som selvfølgelig er veskel-bar til og fra enhver anden krypto. Men på selve denne platform vil kun Pillar køre og dine personlige oplysninger er ikke spredt ud på alverdens servere og skal gives i unødvendig trust overalt hvor du færdes digitalt. Hvis det slår an, så er det også en raket ud af solsystemet vi har med at gøre. Der er stadig en ICO igang for Pillar tokens

Igen, det er en ekstremt spændende periode i menneskehedens historie vi har med at gøre. Det er et frit markeds baseret paradigmeskift og vil ændre alt ved den (gamle) verden vi kender nu og løfte menneskeheden ud af trældom.

spred budskabet ...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *