Sandhedens krypto – filosoffens våde drøm

Den megen furore der har været i krypto verdenen de seneste par måneder, har også givet mig fornyet gejst – og gjort min portfolio betragligt mere værd siden lavpunktet i starten af året. Der hang man sgu godt nok lidt med ørerne, ingen af mine investeringer synes at give andet end skuffelser. Heldigvis har skuden vendt i den stik modsatte retning og humøret er steget tilsvarende.

Samtidigt er Ethereum området på vejbind i fase 2 om man så må sige. Det kom frem i 2014 og har luret lidt og afventet at entreprenører skulle tage stafetten op og udvikle applikationer der kører på Eth. Det er så nu at det går løs og det går nærmest ikke en dag uden at en ny ICO går i gang (Initial Coin Offerings). Der er rift om de mest populære. Senest har fintech apps’ne Veritaseum og Populous rumsteret og skabt nærmest mytologisk statur, siden de blev udsolgt på få minutter og ikke er at finde på de almindelige børser, kun den decentraliserede EtherDelta.

Jeg holder personligt øje med alle nye ICOs, lytter podcasts osv om dem og prøver at være på pletten når gælder. Jeg nåede ikke Veritaseum og Populous, men har kort tid efter ICO (crowdsale), fået fat på dem til fornuftig pris på EtherDelta. Skal lige nævne at man skal holde tungen lige i munden på EtherDelta, da hardwaren bag er meget sløv og brugerfladen noget forvirrende.

Senest har jeg satset en smule på Insurex ICO. Ideen er oplagt, men jeg har ikke helt den samme følelse af kvalitet som andre projekter. Der er altid barrieren mellem koderne og brugerne. Man kan relativt let lancere noget der lyder godt, uden at have noget fundamentalt i koden npr det kommer til stykket. Man køber en idé, ikke mere. Det kan vise sig at gå i nul senere og strande.
https://www.insurex.co/crowdsale/

En af de mere spændende jeg har hørt om for nyligt er Trutheum. En applikation hvor man kan give dusør for udlevering af sandheds argumenter. Jo mere en sandhed er ønsket, jo mere vil flere betale for den og jo større chance for at nogen vil afgive den. Virkelig spændende.

Fik den seneste opdatering fra udv.teamet her 🙂

 

http://trutheum.com/

Artikel om Trutheum på Steemit

https://steemit.com/truth/@ronmamita/upcoming-ico-trutheum-using-the-power-of-crowdfunding-to-incentivize-the-discovery-of-truths

Gem

Gem

Gem

Gem

spred budskabet ...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *