Optøjer i Hamborg

Jaja, selvfølgelig “fordømmer” frau Merkel optøjerne, for når man sidder på toppen af den mest succesfulde mafia-forretning, så har man også det moralske vogter-kort på hånden. Grunden til at (national-)staterne er så “succesfulde” er faktisk fordi de har tilranet sig monopol på etik og ikke for den “service” de leverer.

Men som alle ved er staten baseret på trussel om vold. Borgerne, eller skattekvæget kunne vi også kalde det, er opflasket med den usynlige pistol og deres “falske Jeg” har lært at dække over det så man faktisk ikke længere er i stand til at fornemme at den er der. Det er det de 10+ år i folkeskole, statens indoktrineringsanstalter, skal bruges til. Ødelægge børns sunde fornuft og lære dem ikke at se deres herskeres våben.

Men lige meget hvor meget man hjernevasker, vil den inderste kerne af ens “sande Jeg”, vedblive med at forstå virkelighedens sande sammenhæng. Og når følelserne så får frit løb, så er truslen om vold jo så indgroet i mennesker at de selv føler sig berettiget til at bruge den når de ser deres snit til at kunne slippe af sted med det. Vold avler vold som man siger, og staten elsker det, for resten af befolkningen bliver bange, og vil have mere stat. Det er en blød form for terrorisme.Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

spred budskabet ...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *