Gynocentrisk trænede mænd angriber kønsfæller der har MGTOW fornemmelser

Nick i Holbæk fylder 30 år i denne tid. Han har modstået indtil nu at lade en kvinde få kontrol over hans liv ved at udgyde det magiske ord “ægteskab” i nærheden af en kvinde. Det er muligt at han er så grim at ingen kvinde har lyst til at hooke op med ham, og fred være med det, men sandsynligheden er nok nærmere at han er en relativt attraktiv ung mand som egentlig ikke ønsker at kvinde+stat skal sædsnappe ham og trække hans nosser og ungdom ud gennem hans bankkonto.

Men hvad gør så disse gynocentrisk trænede mangina plantage-arbejdere så, når de ser én der ikke har den kæde om foden. Jo, de håner og latterliggører ham offentligt foran hans nærmeste sociale omgangskreds.

Man kalder en kvinde for hvem det endnu ikke er lykkedes at narre en mand til at servicere sig i dette pseudo slaveforhold, ægteskabet, for en pebermø. Det er nok mest tænkt som en flagging for mænd førhen, i hendes nærhed om, at der nok er noget galt med hende og man skal holde sig væk.

Det har gyno-hjernevaskede plantage kollegaer taget op og bruger det samme mod mænd i en art ligestillings-undskyldning for at håne. Først var det en diskret peberkværn på 30 årsdagen, så var det den største peberkværn man kunne få hos Imerco. Nu er det så blevet olietønder svejset sammen til flere meter høje tårne, imiterende peberkværn, placeret i haven eller foran opgangen til den stakkels fødselar.

Men for Nick’s venner og kollegaer var det end ikke hån nok. Tårnet skulle være 4 meter højt med to “sidevogne”, simulerende nosser, således at hele kunstværket tager form af pik med nosser. Dertil er fallos’en overmalet med spændende graffitti der viser hans “venners” poetiske evner… så som
“Piklas” (i stedet for Nicklas formodentlig), “Pik og Patter”, “Fisse”… osv.

kombinationen af at de fleste mænd har en “hvide ridder” mentalitet og muligheden for at bruge en hån der er socialt accepteret, gør altså at disse “ceremonier” tager fuldstændig overhånd og kanaliserer frustrationer fra andre sider af deres liv. At håne en mand for ikke at have afgivet kontrollen over sit liv til en kvinde,samt at få udstillet sin “mandighed” som “svag”, sarkastisk pointeret med den store Piklas-fallos, er afgangskortet til at finde sig et nyt liv et sndet sted.

Nicklas fra Holbæk, du behøver nye venner og kollegaer. De har ikke dine bedste interesser for øje men vil tvinge dig ind i gyno-slaveriet de selv er blevet fanget i. Deres eneste trøst er at få dig skubbet ind også. Hold ud og lev dit MGTOW liv så godt som muligt. Flygt fra plantagen.

spred budskabet ...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *