“Buy Bitcoin” skilt bag Fed Chair Janet Yellen

En brav mand sidder direkte bag Janet Yellen, chair(wo)man for Federal Reserve, den amerikanske centralbank, mens hun forklarer hvor fantastisk dette “Den of Vipers” er og hvor lidt verden behøver at kigge i deres bøger for at se hvor deres falskmøntede penge sendes hen.

The Federal Reserve er vist ikke blevet auditeret siden en gang i 50erne (?) og det har de næppe heller tænkt sig at blive. Det er et kriminelt pengekartel der bruger statens trussel om vold mod borgerne, til at opretholde kunstig efterspørgsel på deres gældsbaserede fiat pengesystem. Den anden vej sikrer denne uhellige alliance, at den føderale stat kan gældsætte sig langt ud over hvad der er normalt muligt på et frit marked i kraft af at Fed kontrollerer renten. Renten har været så lav i så lang tid, fordi eller ville den føderale gæld være umulig at servicere.

Men kig på billedet herover. Se hvor verdensfjern og spejlblank Yellen ser ud, lyt til hvor underligt hun snakker og hvor stift og kunstigt det hele er. Hun er en marionet, der er tilstrækkelig dum til ikke at forstå hvad hun laver, og hvis hun er så tør hun ikke gøre det etisk rigtige og sige sandheden. Så er hun død.

Yellen er “strongly opposed to audit” og vi ser en ticker der fortæller os at det amerikanske aktie marked stadig puster en boble op (S&P500 i plus). Det frie marked har dog lusket sig in og fortæller verden hvor det nye paradigme er mens centralbankerne prøver at presse de sidste ressourcer ud af os slaver inden de crasher hele lortet og giver det frie marked skylden. Bitcoin/crypto kan ikke forfalskes og det venter bare på at lortet vælter. Det vil i øvrigt dulme faldet for uden crypto ville 99.9% af verdens befolkning være fucked … da de lever i deres statsinducerede matrix.

Værten på youtube kanalen The Cryptoverse har fundet frem til den frække slilteholders bitcoin adresse og sender ham i tråd med andre fans en klækkelig donation

 

spred budskabet ...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *